ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 07.05.2008 р. N 630

Київ

Про затвердження норм забезпечення населення твердим паливом та скрапленим газом, відповідно до яких будуть надаватися пільги та житлові субсидії

Відповідно до статті 51 Закону України "Про Державний бюджет України на 2008 рік та про внесення змін до деяких законодавчих актів України" та на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5 березня 2008 N 150 "Про встановлення мінімальних норм забезпечення населення твердим паливом і скрапленим газом та граничних показників їх вартості для надання у 2008 році пільг і житлових субсидій за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам":

1. Затвердити норми забезпечення населення твердим паливом та скрапленим газом, відповідно до яких будуть надаватися пільги та житлові субсидії у готівковій формі:

тверде паливо для надання пільг - 1 тонна на домогосподарство;

тверде паливо для надання житлових субсидій - 2 тонни на домогосподарство;

скраплений газ для надання пільг - 1 балон на домогосподарство;

скраплений газ, який використовується для приготування їжі, для надання житлових субсидій - два балони (42 кілограми) на рік на одну - дві особи, три балони (63 кілограми) - на три - чотири особи, чотири балони (84 кілограми) - на п'ять і більше осіб.

2. Заступнику голови Київської міської державної адміністрації Кільчицькій І. Р. забезпечити висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Київської міської державної адміністрації Кільчицьку І. Р.

 

Голова 

Л. Черновецький 


 
© Інформаційно-аналітичний центр «ЛІГА», 1991 - 2009
© ТОВ «ЛІГА ЗАКОН», 2007 - 2009