ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 27.05.2009 р. N 620

Про внесення змін до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 29.04.2009 N 518

Відповідно до законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про житлово-комунальні послуги", "Про столицю України - місто-герой Київ", з метою упорядкування нормативно-правових актів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) щодо запровадження тарифів на житлово-комунальні послуги та реалізації власних (самоврядних) повноважень:

1. Внести до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 29.04.2009 N 518 "Про встановлення та погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій" наступні зміни та ввести в дію з 01.06.2009:

1.1. Пункт 11 розпорядження викласти в новій редакції:

"11. Виконавцям послуг з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів, експлуатації та обслуговування ліфтів та диспетчерських систем, обслуговування димовентиляційних каналів, з метою прискорення надходження коштів на рахунки підприємств шляхом розщеплення платежів населення з тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій надати Комунальному підприємству "Головний інформаційно-обчислювальний центр" інформацію про договірні стосунки з ЖЕО, ЖБК, ОСББ та іншими балансоутримувачами жилих будинків, уповноваженими ними особами або управителями жилих будинків усіх форм власності.".

2. Внести зміни до Тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для житлово-експлуатаційних організацій, затверджених розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 29.04.2009 N 518 "Про встановлення та погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій", що додаються.

2.1. У назві вулиці (бульвару, провулку, проспекту, площі, узвозу та ін.) слова "вул. Січових Стрільців" замінити словами "вул. Артема", слова "вул. Баумана" та "вул. Багряного Івана" на "вул. Бауманська".

3. Внести зміни до Тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для житлово-будівельних кооперативів, об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та інших балансоутримувачів жилих будинків, уповноважених ними осіб або управителів жилих будинків, погоджених розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 29.04.2009 N 518 "Про встановлення та погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій", виклавши в новій редакції, що додається.

4. Першому заступникові голови Київської міської державної адміністрації Бассу Д. Я. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

 

Голова 

Л. Черновецький 


 
© Інформаційно-аналітичний центр «ЛІГА», 1991 - 2009
© ТОВ «ЛІГА ЗАКОН», 2007 - 2009