ВИКОНАВЧИЙ ОРГАН КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
(КИЇВСЬКА МІСЬКА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 27.01.2011 р. N 101

Київ

Про встановлення тарифів на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води для населення та тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються Київським квартирно-експлуатаційним управлінням Міністерства оборони України

Із змінами і доповненнями, внесеними
 розпорядженням Київської міської державної адміністрації
 від 22 лютого 2011 року N 234

Відповідно до законів України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Про Національну комісію регулювання ринку комунальних послуг України", "Про житлово-комунальні послуги", "Про питну воду та питне водопостачання", Порядку формування тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, затвердженого постановлю Кабінету Міністрів України від 12.07.2006 N 959 (із змінами і доповненнями), Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 N 630 (із змінами і доповненнями), Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27.06.2008 N 190, постанови Національної комісії регулювання електроенергетики України від 20.01.2011 N 58 "Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення ВАТ "АК "Київводоканал", в межах функцій органу місцевого самоврядування: 

1. Встановити тарифи на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води для населення для проведення розрахунків виробника цих послуг ПАТ "АК "Київводоканал" з виконавцями цих послуг усіх форм власності (при відсутності відповідних будинкових засобів обліку) та ввести в дію з 01.03.2011, що додаються.

(пункт 1 із змінами, внесеними згідно з розпорядженням
 Київської міської державної адміністрації від 22.02.2011 р. N 234)

2. Встановити тарифи на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води виконавцям цих послуг усіх форм власності для здійснення розрахунків з населенням, з оплатою останнім не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим, та ввести в дію з 01.03.2011, що додаються.

3. Встановити тарифи на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води виконавцям цих послуг усіх форм власності для здійснення розрахунків з населенням, з оплатою останнім після 20 числа місяця, що настає за розрахунковим, та ввести в дію з 01.03.2011, що додаються.

4. Встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення, що надаються Київським квартирно-експлуатаційним управлінням Міністерства оборони України, та ввести в дію з 01.03.2011, що додаються.

5. Визнати такими, що втратили чинність з 01.02.2011, тарифи на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води, в тому числі холодної води, що використовується для вироблення/створення комунальних послуг з централізованого постачання гарячої води, та водовідведення холодної і гарячої води, для здійснення розрахунків виробника послуг ВАТ "АК "Київводоканал" з виконавцями цих послуг усіх форм власності (при наявності відповідних будинкових засобів обліку), погоджені розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30.11.2009 N 1332 "Про встановлення та погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води для населення".

6. Визнати таким, що втратило чинність з 01.03.2011, розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 30.11.2009 N 1332 "Про встановлення та погодження тарифів на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води для населення".

7. Заступнику голови Київської міської державної адміністрації Пузанову О. Г. прийняти рішення щодо висвітлення в засобах масової інформації змісту цього розпорядження.

8. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступників голови Київської міської державної адміністрації згідно з розподілом обов'язків.

 

Голова 

О. Попов 


  

Додаток
до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
27.01.2011 N 101 


Тарифи
на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води для населення для проведення розрахунків виробника цих послуг ПАТ "АК "Київводоканал" з виконавцями цих послуг усіх форм власності (при відсутності відповідних будинкових засобів обліку)

N
п/п 

Найменування 

Одиниця виміру 

Тариф, грн. за одиницю виміру за місяць (з ПДВ) 

1. 

Холодна вода і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами, в тому числі: 

1 особа 

16,50 

вода 

- " - 

9,30 

водовідведення 

- " - 

7,20 

2. 

Холодна вода і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами, в тому числі: 

1 особа 

10,50 

вода 

- " - 

5,92 

водовідведення 

- " - 

4,58 

3. 

Холодна вода і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами, в тому числі: 

1 особа 

12,30 

вода 

- " - 

6,93 

водовідведення 

- " - 

5,37 

4. 

Холодна вода та водовідведення в будинках: 

  

  

- без централізованого постачання гарячої води з водопроводом та каналізацією без ванн, з газопостачанням, в тому числі: 

1 особа 

10,80 

вода 

- " - 

6,08 

водовідведення 

- " - 

4,72 

- з ваннами і газовими колонками, в тому числі: 

- " - 

17,10 

вода 

- " - 

9,63 

водовідведення 

- " - 

7,47 

- з водопроводом, каналізацією та ваннами з водонагрівачами, що працюють на твердому паливі, в тому числі: 

- " - 

13,50 

вода 

- " - 

7,61 

водовідведення 

- " - 

5,89 

- з водопроводом і каналізацією (без ванн), в тому числі: 

- " - 

8,55 

вода 

- " - 

4,82 

водовідведення 

- " - 

3,73 

- водозабірні вуличні колонки 

- " - 

2,53 

5. 

Холодна вода і водовідведення в гуртожитках, в тому числі: 

1 особа 

5,40 

вода 

- " - 

3,04 

водовідведення 

- " - 

2,36 

6. 

Водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами 

1 особа 

4,58 

7. 

Водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами  

1 особа 

3,08 

8. 

Водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами 

1 особа 

3,67 

9. 

Водовідведення гарячої води в гуртожитках 

1 особа 

1,57 


Примітки:

1. Тарифи на 1 особу застосовуються при відсутності відповідних будинкових та квартирних засобів обліку.

2. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами, враховано вартість 5,5 куб. м води та стоків.

3. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами, враховано вартість 3,5 куб. м води та стоків.

4. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами, враховано вартість 4,1 куб. м води та стоків.

5. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом та каналізацією без ванн, з газопостачанням враховано вартість 3,6 куб. м води та стоків.

6. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом та каналізацією з ваннами і газовими колонками враховано вартість 5,7 куб. м води та стоків.

7. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом, каналізацією та ваннами з водонагрівачами, що працюють на твердому паливі, враховано вартість 4,5 куб. м води та стоків.

8. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом і каналізацією (без ванн), враховано вартість 2,85 куб. м води та стоків.

9. В тарифі на холодну воду з водозабірних вуличних колонок враховано вартість 1,5 куб. м води.

10. В тарифі на холодну воду і водовідведення в гуртожитках враховано вартість 1,8 куб. м води та стоків.

11. В тарифі на водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами, враховано вартість 3,5 куб. м стоків.

12. В тарифі на водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами, враховано вартість 2,35 куб. м стоків.

13. В тарифі на водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами, враховано вартість 2,8 куб. м стоків.

14. В тарифі на водовідведення гарячої води в гуртожитках враховано вартість 1,2 куб. м стоків.

15. У розрахунках за послуги з водовідведення кількість стічних вод приймається рівною загальній кількості спожитої холодної та гарячої води.

 

Заступник голови - керівник апарату 

  


(Тарифи із змінами, внесеними згідно з розпорядженням
 Київської міської державної адміністрації від 22.02.2011 р. N 234)

 

Додаток
до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
27.01.2011 N 101 


Тарифи
на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води виконавцям цих послуг усіх форм власності для здійснення розрахунків з населенням, з оплатою останнім не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим

N
п/п 

Найменування 

Одиниця виміру 

Тариф, грн. за одиницю виміру за місяць (з ПДВ) 

1. 

Холодна вода і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами, в тому числі: 

1 особа 

17,49 

вода 

- " - 

9,90 

водовідведення 

- " - 

7,59 

2. 

Холодна вода і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами, в тому числі: 

1 особа 

11,13 

вода  

- " - 

6,30 

водовідведення 

- " - 

4,83 

3. 

Холодна вода і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами, в тому числі: 

1 особа 

13,04 

вода 

- " - 

7,38 

водовідведення 

- " - 

5,66 

4. 

Холодна вода та водовідведення в будинках: 

1 особа 

11,45 

- без централізованого постачання гарячої води з водопроводом та каналізацією без ванн, з газопостачанням, в тому числі: 

 

  

вода 

- " - 

6,48 

водовідведення 

- " - 

4,97 

- з ваннами і газовими колонками, в тому числі: 

- " - 

18,13 

вода 

- " - 

10,26 

водовідведення 

- " - 

7,87 

- з водопроводом, каналізацією та ваннами з водонагрівачами, що працюють на твердому паливі, в тому числі: 

- " - 

14,31 

вода 

- " - 

8,10 

водовідведення 

- " - 

6,21 

- з водопроводом і каналізацією (без ванн), в тому числі: 

- " - 

9,06 

вода 

- " - 

5,13 

водовідведення 

- " - 

3,93 

- водозабірні вуличні колонки 

- " - 

2,70 

5. 

Холодна вода і водовідведення в гуртожитках, в тому числі: 

1 особа 

5,72 

вода 

- " - 

3,24 

водовідведення 

- " - 

2,48 

6. 

Холодна вода при наявності квартирного або будинкового засобу обліку холодної води 

1 куб. м 

1,80 

7. 

Водовідведення холодної води при наявності квартирного або будинкового засобу обліку холодної води 

1 куб. м 

1,38 

8. 

Водовідведення гарячої води при наявності квартирного або будинкового засобу обліку гарячої води 

1 куб. м 

1,38 

9. 

Водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами 

1 особа 

4,83 

10. 

Водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами 

1 особа 

3,24 

11. 

Водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами 

1 особа 

3,86 

12. 

Водовідведення гарячої води в гуртожитках 

1 особа 

1,66 


Примітки:

1. Тарифи застосовуються при розрахунках з членами творчих спілок для приміщень майстерень-студій, у випадку укладення ними прямих договорів з виконавцями послуг.

2. Тарифи на 1 особу застосовуються при відсутності відповідних будинкових та квартирних засобів обліку.

3. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами, враховано вартість 5,5 куб. м води та стоків.

4. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами, враховано вартість 3,5 куб. м води та стоків.

5. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами, враховано вартість 4,1 куб. м води та стоків.

6. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом та каналізацією без ванн, з газопостачанням враховано вартість 3,6 куб. м води та стоків.

7. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом та каналізацією з ваннами і газовими колонками враховано вартість 5,7 куб. м води та стоків.

8. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом, каналізацією та ваннами з водонагрівачами, що працюють на твердому паливі, враховано вартість 4,5 куб. м води та стоків.

9. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом і каналізацією (без ванн), враховано вартість 2,85 куб. м води та стоків.

10. В тарифі на холодну воду з водозабірних вуличних колонок враховано вартість 1,5 куб. м води.

11. В тарифі на холодну воду і водовідведення в гуртожитках враховано вартість 1,8 куб. м води та стоків.

12. В тарифі на водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами, враховано вартість 3,5 куб. м стоків.

13. В тарифі на водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами, враховано вартість 2,35 куб. м стоків.

14. В тарифі на водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами, враховано вартість 2,8 куб. м стоків.

15. В тарифі на водовідведення гарячої води в гуртожитках враховано вартість 1,2 куб. м стоків.

16. У розрахунках за послуги з водовідведення кількість стічних вод приймається рівною загальній кількості спожитої холодної та гарячої води.

17. В тарифах на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення холодної та гарячої води виконавцям цих послуг для здійснення розрахунків з населенням враховані витрати виконавців послуг в розмірі 5,5 відсотка, в тому числі:

4 відсотки - за нарахування, збір та облік платежів;

1 відсоток - підприємствам, організаціям та установам за прийом та перерахування платежів;

0,5 відсотка - КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр".

 

Заступник голови - керівник апарату 

  


 

Додаток
до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
27.01.2011 N 101 


Тарифи
на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води і водовідведення холодної та гарячої води виконавцям цих послуг усіх форм власності для здійснення розрахунків з населенням, з оплатою останнім після 20 числа місяця, що настає за розрахунковим

N
п/п 

Найменування 

Одиниця виміру 

Тариф, грн. за одиницю виміру за місяць (з ПДВ) 

1. 

Холодна вода і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами, в тому числі: 

1 особа 

19,25 

вода 

- " - 

10,89 

водовідведення 

- " - 

8,36 

2. 

Холодна вода і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами, в тому числі: 

1 особа 

12,25 

вода 

- " - 

6,93 

водовідведення 

- " - 

5,32 

3. 

Холодна вода і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами, в тому числі: 

1 особа 

14,35 

вода 

- " - 

8,12 

водовідведення 

- " - 

6,23 

4. 

Холодна вода та водовідведення в будинках: 

  

  

- без централізованого постачання гарячої води з водопроводом та каналізацією без ванн, з газопостачанням, в тому числі: 

1 особа 

12,60 

вода 

- " - 

7,13 

водовідведення 

- " - 

5,47 

- з ваннами і газовими колонками, в тому числі: 

- " - 

19,95 

вода 

- " - 

11,29 

водовідведення 

- " - 

8,66 

- з водопроводом, каналізацією та ваннами з водонагрівачами, що працюють на твердому паливі, в тому числі: 

- " - 

15,75 

вода 

- " - 

8,91 

водовідведення 

- " - 

6,84 

- з водопроводом і каналізацією (без ванн), в тому числі: 

- " - 

9,97 

вода 

- " - 

5,64 

водовідведення 

- " - 

4,33 

- водозабірні вуличні колонки 

- " - 

2,97 

5. 

Холодна вода і водовідведення в гуртожитках, в тому числі: 

1 особа 

6,30 

вода 

- " - 

3,56 

водовідведення 

- " - 

2,74 

6. 

Холодна вода при наявності квартирного або будинкового засобу обліку холодної води 

1 куб. м 

1,98 

7. 

Водовідведення холодної води при наявності квартирного або будинкового засобу обліку холодної води 

1 куб. м 

1,52 

8. 

Водовідведення гарячої води при наявності квартирного або будинкового засобу обліку гарячої води 

1 куб. м 

1,52 

9. 

Водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами 

1 особа 

5,32 

10. 

Водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами 

1 особа 

3,57 

11. 

Водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами 

1 особа 

4,26 

12. 

Водовідведення гарячої води в гуртожитках 

1 особа 

1,82 


Примітки:

1. Тарифи застосовуються при розрахунках з членами творчих спілок для приміщень майстерень-студій, у випадку укладення ними прямих договорів з виконавцями послуг.

2. Тарифи на 1 особу застосовуються при відсутності відповідних будинкових та квартирних засобів обліку.

3. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами, враховано вартість 5,5 куб. м води та стоків.

4. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами, враховано вартість 3,5 куб. м води та стоків.

5. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами, враховано вартість 4,1 куб. м води та стоків.

6. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом та каналізацією без ванн, з газопостачанням враховано вартість 3,6 куб. м води та стоків.

7. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом та каналізацією з ваннами і газовими колонками враховано вартість 5,7 куб. м води та стоків.

8. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом, каналізацією та ваннами з водонагрівачами, що працюють на твердому паливі, враховано вартість 4,5 куб. м води та стоків.

9. В тарифі на холодну воду і водовідведення в будинках без централізованого постачання гарячої води з водопроводом і каналізацією (без ванн), враховано вартість 2,85 куб. м води та стоків.

10. В тарифі на холодну воду з водозабірних вуличних колонок враховано вартість 1,5 куб. м води.

11. В тарифі на холодну воду і водовідведення в гуртожитках враховано вартість 1,8 куб. м води та стоків.

12. В тарифі на водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води з ваннами, обладнаними душами, враховано враховано вартість 3,5 куб. м стоків.

13. В тарифі на водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води, обладнаних умивальниками, мийками та душами, враховано вартість 2,35 куб. м стоків.

14. В тарифі на водовідведення гарячої води в будинках з централізованим постачанням гарячої води із сидячими ваннами, обладнаними душами, враховано вартість 2,8 куб. м стоків.

15. В тарифі на водовідведення гарячої води в гуртожитках враховано вартість 1,2 куб. м стоків.

16. У розрахунках за послуги з водовідведення кількість стічних вод приймається рівною загальній кількості спожитої холодної та гарячої води.

17. В тарифах на комунальні послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення холодної та гарячої води виконавцям цих послуг для здійснення розрахунків з населенням враховані витрати виконавців послуг в розмірі 5,5 відсотка, в тому числі:

4 відсотки - за нарахування, збір та облік платежів;

1 відсоток - підприємствам, організаціям та установам за прийом та перерахування платежів;

0,5 відсотка - КП "Головний інформаційно-обчислювальний центр".

 

Заступник голови - керівник апарату 

  


 

Додаток
до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
27.01.2011 N 101 


Тарифи
на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення, що надаються Київським квартирно-експлуатаційним управлінням Міністерства оборони України

N п/п 

Споживачі 

Холодна вода 

Водовідведення 

Тариф, грн. за 1 куб. м води 

Тариф, грн. за 1 куб. м стоків 

без ПДВ 

з ПДВ 

без ПДВ 

з ПДВ 

1. 

Населення 

1,4 

1,69 

1,09 

1,31 


 

Заступник голови - керівник апарату 

  


 
© Інформаційно-аналітичний центр «ЛІГА», 1991 - 2011
© ТОВ «ЛІГА ЗАКОН», 2007 - 2011